Kategorier
IT

Varför ska jag köpa Windows Server?

Cyberattacker och angrepp från hackers utgör ett gigantiskt hot mot svenska företag och mot vanliga privatpersoner. Vi är långt ifrån så skyddade som vi tror – många av våra mest känsliga dokument och uppgifter ligger inom en armlängds avstånd från att hamna i fel händer. Detta är att av de tyngsta argumenten till varför du ska köpa Windows Server och genom detta motverka de angrepp som dagligen sker i världen.

Windows Server erbjuder ett riktigt bra skydd mot diverse attacker och det handlar om en relativt låg kostnad. Du får, helt enkelt, mycket valuta för dina pengar i form av ett tryggt skydd för din dator och för den känsliga information som du dagligen exempelvis använder i ditt arbete.

Windows Server – säkert skydd till bra pris

Nu, mer än någonsin, finns ett behov av ett säkert skydd. I skuggan av den pandemi som lamslagit världen ser man att många företag fortfarande låter de anställda arbeta från hemmet och man ser att många anställda ser detta som det nya vanliga. Vilket i sak definitivt inte är något fel – men det är också en fråga för säkerheten.

Det som man kunnat se är att antalet cyberattacker och virtuella angrepp ökat markant. Kraven på ett rejält skydd är högre idag – och Windows Server ger dig allt detta; utan att det påverkar ditt sätt att arbeta eller det flöde ni vant er vid på er arbetsplats.

Windows Server ger dig även möjlighet till en uppgraderad version. Använder ni molnet frekvent inom ramarna av ert arbete och behöver extra skydd så är programmet Device Guard ett måste. Detta ser smidigt till att enbart godkända programvaror kan användas. Ett måste för företag som sätter säkerheten som en nyckelfråga – vilket man måste göra idag.