Om oss

Välkommen till en sida som alltid kommer att ligga i framkant vad gäller teknik och nya innovationer. Vi som skriver är riktiga nördar som älskar att testa nya saker och som fullkomligt brinner för att prova de senaste nyheterna på marknaden.

Oavsett om det handlar om mobiler, om datorer, om IT-frågor eller om andra detaljer som exempelvis går att implementera i det egna hemmet. Vi sitter på en enorm kunskap och den vill vi förmedla vidare till dig som läsare. Målet är att den extremt intresserade personen såväl som den lite mer teknikfientlige ska kunna hitta guldkorn och relaterbara texter hos oss.

Vi befinner oss i en tid där allting går extremt fort. Nyhet igår – passé idag. Visst är det svårt att hinna med i alla svängar? Samtidigt så handlar det om en extremt spännande tid. Vad händer imorgon och vilken stor förändring står på tur att förvandla våra liv? Vad händer egentligen när 5G blir en del av vårt samhälle – vilka fördelar finns och vad finns det för nackdelar? Vi ska försöka bena ut allt detta och ge klara svar.

Det handlar om en utveckling som tidigare saknat motstycke, men var tar det stopp? Hur mycket klarar vi och våra hjärnor av egentligen? Även om vi brinner för ny teknik så kan vi inte bortse från att många mår dåligt av ett överflöd. Hur mår dina barn av skärmarna? Hur mår du och hur skulle du må av en paus? Vi ska ge tips även om sådana, mer komplexa, frågor.

Välkommen!