Kategorier
System

System för fastighetsautomation som underlättar på många områden

Med fastighetsautomation så kan du göra så att de viktiga systemen i en byggnad kontrolleras från ett och samma ställe. Med några inställningar kan du se till att allt styrs stadigt.

Fastighetsautomation innebär att du ställer in alla system i en byggnad centralt. Det kan vara system som belysning, temperatur, larm, passersystem och ventilation. Det är naturligtvis något som underlättar för en fastighetsägare då du snabbt kan finna problem och korrigera dem. Där fastighetsautomation nog är som viktigast är inom till exempel sjukvården, där det kan vara en fråga om liv och död när det rör sig om inomhustemperaturen i operationssalar. Det är naturligtvis viktigt också att man kan ställa in olika temperaturer på olika avdelningar samt att man kan kontrollera belysningen. Det skulle kunna vara förödande om exempelvis ljuset inte fungerar vid kirurgi. System för fastighetsautomation bidrar också till energieffektivitet som både sparar pengar och hjälper miljön.

Fastighetsautomation för hållbarheten

Med system för fastighetsautomation så kommer du att kunna öka livslängden på din byggnad vilket naturligtvis är något mycket intressant i ett samhälle där vi strävar efter allt mer hållbarhet. Du kan till exempel ställa in en jämn temperatur i byggnaden. Den hålls genom att systemet läser av antalet människor som vistas i huset samt utomhustemperaturen. Systemet balanserar sedan inomhusklimatet via pannan och ventilationen. Detta sparar mycket tid och driftkostnader vilket är otroligt intressant i en tid där elpriserna rusar uppåt varje dag. Få pejl på läget med ett system för fastighetsautomation redan idag.