Kategorier
App

Till bilverkstad i Stockholm i sista sekunden

Bilen lät väldigt illa och Anna trodde att avgasröret snart skulle ramla av. Därför bokade hon tid på en bilverkstad i Stockholm för att få hjälp med problemet.

Första gången som Anna hörde det konstiga ljudet, som verkade komma från bilens underrede, var för några veckor sedan. Sedan har det gradvis blivit värre. Hon visste att det var dumt att dröja med ett besök på bilverkstaden men hon hade haft fullt upp och tiden räckte helt enkelt till.

Till sist blev oljudet för hemskt, det hördes även utanför bilen, och blev pinsamt. Nu var hon verkligen tvungen att göra något och en tid bokades hos en bilverkstad nära bostaden. Det var en bra idé om bilen behövde bli kvar över natten och hon var tvungen att ta sig hem för egen maskin.

Bilverkstad gav bra besked

Hon hade lyckats hitta en bilverkstad i Stockholm som hade tid att ta emot bilen omgående. Hon tog ut lite komp för att åka dit tidigare så att bilverkstaden skulle ha lite tid på sig under eftermiddagen. Det var med oro i magen som hon väntade på bilmekanikerns diagnos. Hur mycket skulle det kosta?

När bilen kontrollerats visade det sig att avgasröret var trasigt. Men det var bara i en liten del så det hela behövde inte bytas ut. De kunde laga den morgonen därpå så hon kunde ta bilen hem. Nästa dag åkte hon dit och lämnade bilen och fick åka med en kollega till jobbet. När hon hämtade bilen blev det inte alls så dyrt som hon befarade och hon kunde äntligen andas ut.