Kategorier
IT

Det går att laga sin mobil

Idag är det vanligt att byta mobil ofta. Men för den som inte bryr sig om att ha nyaste modellen blir det billigare att låta någon laga den mobil man har.

Anna kunde inte tro sin otur. Mobilen hon ägde hade hon haft i fyra år och den hade fungerat perfekt. Hon var inte en av de människor som alltid ville ha den senaste modellen utan var nöjd med sin gamla. Hon hade aldrig förstått vad som var grejen med att byta varje år. Tekniken var god nog som den var.

Men nu låg den där på bordet med spräckt skärm och knappar som inte ville fungera ordentligt. Skulle hon verkligen vara tvungen att köpa en ny mobil? Hon vägrade tro det. Istället gick hon in online för att se om det gick att lämna in den på lagning någonstans i stan.

Laga mobil spara pengar

Anna hittade ett företag som kunde laga mobil i Täby och beslutade sig för att kontakta dem. De sa att hon gärna fick komma in så att de fick titta på mobilen, vilket hon gjorde samma dag. Det är inte så lätt att leva utan sin mobil hade hon insett. De tittade på mobilen och gav ett kostnadsförslag.

Det kändes lite tungt att betala för att hon varit klantig, men med en avbetalningsmöjlighet blev inte kostnaden lika betungande. Hon var dessutom medveten om att en ny mobil hade varit betydligt dyrare att köpa in. Det här skulle bli riktigt bra och hennes hade, enligt de som skulle laga den, många år kvar.